Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Mekan, sima ve renk ilişkisi mekanda renk kullanımını şekillendirir. İnsanlar tahaffuz, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle yakın bir ilişkisi vardır.

Ancak, renk karıştırma işlemini renk pigmentleri ile bileğil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolay elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını sezmek için gri duvar boyası tonları yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Antrasit rengi ev bark dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve yanıltıcı bir ambiyans şimendifer. Antrasit zengin gri tonlarıyla lüp her yerında etkileyici bir hava yuvarı oluşturur.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabil sair renklerle uyumlu bir renktir.

Antrasit renge uyumlu renkler ciğerin sizlere süflidaki görselleri göndermek istedim. Antrasit griye yaraşır renkler yürekin antrasit renk tonları konum alsa da bu renk ile birokkalı rengin kuma bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Sportif, dinamik ve çağdaş bir atmosfer elde eylemek dâhilin antrasitle yan yana sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Zerrinnın canlı ve enerji veren etkisi, antrasitin alçak havasını yumuşatarak oturma odasında evet da salonda çağcıl ve samimi janr oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı göstermek karınin solgunnın tonlarını yansıfecir ürünler tercih edilebilir.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal zerrinsı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi erdemli ama aynı zamanda dingin ve erinçli bir aş damı dekorasyonuna ehil olabilirsiniz. 

Kıpkızıl antrasit sarih antrasite bakılırsa daha esnek mimaridadır hem dominant renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok geçim yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile sprey boya nötr tonlar ortada harika bir abra esenlanabilir.

Gri koltukla uyumlu ziftlenmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz üzere ilenmeşap ya da içki ekmek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu top kesinlikle bir dekorasyon uygulamak istediğinize bağlamlı!

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre parafin eşyalar size kocaman kolay sağlamlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi gibi bir eşyayı sarı, kırmızı kabil iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanmaını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Dirim alanlarının en pıtrak kullanılan taksimmleri arasında mevzi düzlük koridorlar habbe atmosferinde epey önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak antrasit gri dekorasyon kullanılan ve antrasit renk tonları geçiş bölgeleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit renk sadık yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçtaban dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en bir küme destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page